Huollon esivalmistelut ja yhteystietomme


Olemme avoinna ma-pe 9-17, turbojen nouto ja jättö muina aikoina sopimuksen ja mahdollisuuksien mukaan.

Sijaitsemme Akaan kupeessan n.50km Tampereelta etelään ja noin 50km Hämeenlinnasta pohjoiseen. Navigaattori saattaa löytää meidät Akaan sijasta Toijalasta tai Kylmäkoskelta.
Katso sijaintimme tai Navigoi Google Mapsilla

Huoltoon tulevan turbon valmistelu- ja lähetysohjeet:

  • Laita paketin mukana viestilappu, jossa ovat täydelliset yhteystiedot sekä viankuvaus yhteydenottoamme (kustannusyhteenveto ja korjaustavrve), turbon takaisinlähetystä sekä tarkempaa diagnosointia varten. Viankuvaus ei ole välttämätön, mutta joskus siitä on apua mystisiä oireita selvittäessä.
  • Käytä saapumisilmoitusta varten puhelinnumerona 020 769 9932 tai 020 769 9931. ÄLÄ KÄYTÄ 9939 -loppuista vaihdenumeroa, koska ilmoitus ei tule siitä perille.
  • Irroita öljy- ja vesiputket sekä, mikäli mahdollista, pakoputken liitosputki yms. osat, jotka ovat liitettyinä itse turboon.
    Mikäli pelkäät katkaisevasi pultteja tai ne ovat erityisen tiukassa, saamme ne normaalisti auki. Reikäänsä katkaistun pultin uloskaivaminen on aina kalliimpaa!
  • Pakkaa turbo hyvin ja käytä paljon pehmustetta. Pehmusteeksi kelpaavat vanhat sanomalehdet, mainokset, rätit, rievut jne. Osta mielummin uusi pahvilaatikko kuin käytät heppoista uusiopahvista tehtyä kahvinkeitinlaatikkoa. Teipattuasi paketin kiinni, sisältö ei saisi merkittävästi hölskyä.
  • Käytä mielellään Posti 14 / Ovelle -pakettia tai Matkahuollon Jakopakettia, jotta saamme ahtimen nopeammin työn alle.
  • Jos käytät Posti 16/Economya tai tavallista Matkahuollon bussipakettiahuoltoaika pitenee 1-2 päivää, mikäli emme ehdi ahdinta hakemaan heti saapumisilmoituksen saatuamme.

 

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun puhelinnumero: 020 769 9939 (Ei tekstiviestejä) Mikäli emme vastaa, soitamme takaisin 🙂

Ville Pakarinen

Korjaamopäällikkö (Huoltotiedustelut, turbohuolto)
020 769 9932

Anton Murola

Toimitusjohtaja (Virityskyselyt, huoltotiedustelut, markkinointispammi, kaupparatsut ja muut likviditeettiä kinuavat hiihtäjät)
020 769 9931

(Puheluiden hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

Heikosta puhelinvastaanotosta johtuen et välttämättä saa meihin yhteyttä: laita tekstiviesti tai sähköposti, niin palaamme asiaan. Pahoittelemme häiriötä!

Turbohuollon email: turbohuolto (at) turbotohtori.fi, suorat etunimi.sukunimi (at) turbotohtori.fi
(Mikäli soittaessasi saat ilmoituksen, että ”puhelimeen ei saada yhteyttä”, se todennäköisimmin johtuu luokattomasta teleoperaattoritoiminnasta. Yritä hetken päästä uudestaan tai lähetä tekstiviesti, niin palaamme asiaan)

Laskutus-, toimitus- ja käyntiosoite:

Turbotohtori
Murola Group Oy
Pehtoorintie 56
37800 Akaa

Suosimme sähköistä laskutusta:

OVT: 003709315033
Operaattoritunnus (Maventa): 003721291126
Operaattoritunnus jos käytätte pankkia operaattorina DABAFIHH

Sähköpostilasku: laskutus @ murolagroup.fi