Uutiset

Uutiset

JOULUN AUKIOLOAJAT

Olemme jouluviikon kokonaan kiinni, 30.- ja 31.12 tehdään inventaariota, eli ollaan puhelimen päässä ja normaali toiminta alkaa taas 2.1.2020.


HUOM: Postin lakko!

Mikäli Postin lakko toteutuu 11.11. alkaen, lähetämme paketit vain matkahuollolla. Suosittelemme asiakkaita myös käyttämään Matkahuoltoa turbojen lähettämiseen meille päin.


Virherekry!


Kesälomakausi

Olemme suljettuna juhannusaaton ja juhannuksen jälkeisen viikon, eli 21.6.-30.6.
 
Jos haluat lähettää meille turbon huollettavaksi tuona aikana, tee se Matkahuollon bussipaketilla, Postin Smartpostilla tai tavallisella postipaketilla (16), koska verstaalla ei ole ketään ottamassa pakettia vastaan.

1.7. alkaen toimimme vaihtelevalla miehityksellä, eli huoltoajat saattavat olla ajoittain pidempiä.


Takisawa TS-25 CNC sorvi saapui

Sokko-ostos tuli ja vaikuttaa soivalta peliltä!


HUOM! Korjaamot ja autokaupat!

Turbotohtori -turbohuoltopalvelumme tarvitsee lisää ammattiasiakkaita! Eli teitä autokorjaamo- sekä vaihtoautokaupan alalla toimivia ammattilaisia.

Tällä hetkellä asiakkaina ovat vaihtoautopuolelta mm. Veho ja Kamux, joille olemme tehneet turbohuoltoja virhevastuun piirissä olevien vaihtoautojen turboille sekä turbovikaisina tulleiden autojen myyntikunnostukseen liittyen. Korjaamoasiakkaina meillä on yksittäisiä korjaamoita eri ketjuista sekä täysin riippumattomia huoltokorjaamoita. Tästä ryhmästä olemme palvelleet esim. Hämeen Dieseliä, minkä myötä olemme puolustusvoimien alihankintaketjussa!

Miksi Turbotohtori? Meillä on nykyaikana tarvittavat turboahtimen tasapainotusmenetelmät, VNT -virtauspenkki muuttuvageometristen turboahtimien säätämiseen ja diagnostiikkaan, käytämme vain laadukkaita osia ja pyrimme aina siihen, että asiakas saa mahdollisimman pitkäikäisen huolletun turbon tai alkuperäisahtimen käyttöönsä.

Huoltotoimintamme on dokumentoitu, minkä myötä asiakas saa laajan huoltoraportin, jonka liitteinä ovat soveltuvat toimenpideraportit sekä listaus käytetyistä osista.

Ja mikä parasta, yhteistyö kanssamme tuottaa kustannussäästöä, mikä hyödyttää erityisesti kilpailtua vaihtoautokauppaa!


Vuodenvaihteen aukiolo

Turbohuolto on kiinni 21.12.-2.1 välisen ajan. Tänä aikana voit normaalisti tuoda turbon huoltoon.


Uusiutuneet kotisivut ja verkkokauppa auki!

Saatin uudet kotisivut valmiiksi ja turbo-osien verkkokauppa avattua. Verkkokaupan löydät osoitteesta turbotohtori.fi/shop

Verkkokauppaan tulee lisää tuotteita, esim KTS kompressorisiipiä sekä vakioituja huoltopaketteja, joiden kanssa huoltoon lähettäminen on vaivatonta.