Uutiset

Uutiset

9.10. suljemme klo 15

Lähdemme TyKyilemään ja poikkeuksellisesti suljemme jo klo 15.

Voit tarvittaessa jättää turbosi ulko-oven vieressä olevaan puulaatikkoon yhteystietojen kanssa!


KESÄN AUKIOLOAJAT

Huoltomme on lomalla 22.6.-6.7. välisen ajan. Tuttuun tapaan tuolloinkin uusien turbojen ja OE vaihtolaitteiden myynti jatkuu normaalisti. Lähetysten vastaanotto onnistuu myös, eli voit huoletta lähettää turbosi huoltoon vaikka heti juhannuksen jälkeen!

Uusia huoltoja emme enää ota ennen juhannusta, mutta teemme luonnollisesti houkuttelevia tarjouksia vaihtureista ja uusista turboista sekä normaaliin tapaan annamme turboneuvontaa!

Lomien aikana huoltoajat saattavat olla pidempiä, mutta olemme saaneet palkattua lisäkäsiparin ruuhkaantumisen hoitoon!!


KORONATIEDOTE

Turbotohtori ja korona

Koronavirustilanne ei suoraan vaikuta toimintaamme mitenkään, mikäli miesvahvuus säilyy normaalina.
Meidän kanssamme pystyt toimimaan täysin etänä, kuten suuri osa asiakkaistamme tekee muutenkin.

Lähettäessäsi turboa, älä niistä ja aivastele pakettiin, jotta turbohuollon henkilökunta ei suotta altistu taudille pakettia käsitellessään.

Jos haluat tuoda turbon itse, jätä reissu myöhempään ajankohtaan, mikäli sinulla on flunssainen olo. Kannattaa levätä ja jäädä kotiin, vaikka luterilainen työmoraali kuinka kalistelisi yliskamarissa ja velvoittaisi tekemään. Kiiretapauksissa voimme toimittaa tehdasvaihturin huollon sijaan!

Me osaltamme huolehdimme käsihygieniasta ja että flunssaoireisena ei tulla töihin.

Vältämme epidemian ajan käteisen käsittelyä, joten varauduthan maksamaan kortilla tai juuri automaatista hakemillasi seteleillä.

Näillä pienillä toimilla ehkäiset tai hidastat taudin leviämistä.

Mikäli olet jo karanteenissa tai etätyöpakossa, nyt on hyvää aikaa auton korjaamiselle tai huoltoon viemiselle! 

Klikkaa tästä yhteystietosivulle


JOULUN AUKIOLOAJAT

Olemme jouluviikon kokonaan kiinni, 30.- ja 31.12 tehdään inventaariota, eli ollaan puhelimen päässä ja normaali toiminta alkaa taas 2.1.2020.


HUOM: Postin lakko!

Mikäli Postin lakko toteutuu 11.11. alkaen, lähetämme paketit vain matkahuollolla. Suosittelemme asiakkaita myös käyttämään Matkahuoltoa turbojen lähettämiseen meille päin.


Virherekry!


Kesälomakausi

Olemme suljettuna juhannusaaton ja juhannuksen jälkeisen viikon, eli 21.6.-30.6.
 
Jos haluat lähettää meille turbon huollettavaksi tuona aikana, tee se Matkahuollon bussipaketilla, Postin Smartpostilla tai tavallisella postipaketilla (16), koska verstaalla ei ole ketään ottamassa pakettia vastaan.

1.7. alkaen toimimme vaihtelevalla miehityksellä, eli huoltoajat saattavat olla ajoittain pidempiä.


Takisawa TS-25 CNC sorvi saapui

Sokko-ostos tuli ja vaikuttaa soivalta peliltä!


HUOM! Korjaamot ja autokaupat!

Turbotohtori -turbohuoltopalvelumme tarvitsee lisää ammattiasiakkaita! Eli teitä autokorjaamo- sekä vaihtoautokaupan alalla toimivia ammattilaisia.

Tällä hetkellä asiakkaina ovat vaihtoautopuolelta mm. Veho ja Kamux, joille olemme tehneet turbohuoltoja virhevastuun piirissä olevien vaihtoautojen turboille sekä turbovikaisina tulleiden autojen myyntikunnostukseen liittyen. Korjaamoasiakkaina meillä on yksittäisiä korjaamoita eri ketjuista sekä täysin riippumattomia huoltokorjaamoita. Tästä ryhmästä olemme palvelleet esim. Hämeen Dieseliä, minkä myötä olemme puolustusvoimien alihankintaketjussa!

Miksi Turbotohtori? Meillä on nykyaikana tarvittavat turboahtimen tasapainotusmenetelmät, VNT -virtauspenkki muuttuvageometristen turboahtimien säätämiseen ja diagnostiikkaan, käytämme vain laadukkaita osia ja pyrimme aina siihen, että asiakas saa mahdollisimman pitkäikäisen huolletun turbon tai alkuperäisahtimen käyttöönsä.

Huoltotoimintamme on dokumentoitu, minkä myötä asiakas saa laajan huoltoraportin, jonka liitteinä ovat soveltuvat toimenpideraportit sekä listaus käytetyistä osista.

Ja mikä parasta, yhteistyö kanssamme tuottaa kustannussäästöä, mikä hyödyttää erityisesti kilpailtua vaihtoautokauppaa!