HUOM! Korjaamot ja autokaupat!

Turbotohtori -turbohuoltopalvelumme tarvitsee lisää ammattiasiakkaita! Eli teitä autokorjaamo- sekä vaihtoautokaupan alalla toimivia ammattilaisia.

Tällä hetkellä asiakkaina ovat vaihtoautopuolelta mm. Veho ja Kamux, joille olemme tehneet turbohuoltoja virhevastuun piirissä olevien vaihtoautojen turboille sekä turbovikaisina tulleiden autojen myyntikunnostukseen liittyen. Korjaamoasiakkaina meillä on yksittäisiä korjaamoita eri ketjuista sekä täysin riippumattomia huoltokorjaamoita. Tästä ryhmästä olemme palvelleet esim. Hämeen Dieseliä, minkä myötä olemme puolustusvoimien alihankintaketjussa!

Miksi Turbotohtori? Meillä on nykyaikana tarvittavat turboahtimen tasapainotusmenetelmät, VNT -virtauspenkki muuttuvageometristen turboahtimien säätämiseen ja diagnostiikkaan, käytämme vain laadukkaita osia ja pyrimme aina siihen, että asiakas saa mahdollisimman pitkäikäisen huolletun turbon tai alkuperäisahtimen käyttöönsä.

Huoltotoimintamme on dokumentoitu, minkä myötä asiakas saa laajan huoltoraportin, jonka liitteinä ovat soveltuvat toimenpideraportit sekä listaus käytetyistä osista.

Ja mikä parasta, yhteistyö kanssamme tuottaa kustannussäästöä, mikä hyödyttää erityisesti kilpailtua vaihtoautokauppaa!