Huollon esivalmistelut ja Yhteystietomme

Tulostettava sivu
Etusivu Turbohuolto Hinnasto

 

Olemme avoinna ma-pe 9-17, tavaran nouto muina aikoina sopimuksen ja mahdollisuuksien mukaan.

Sijaitsemme Akaan kupeessan n.50km Tampereelta etelään ja noin 50km Hämeenlinnasta pohjoiseen. Navigaattori saattaa löytää meidät Akaan sijasta Toijalasta tai Kylmäkoskelta. 

 

Huoltoon tulevan turbon valmistelu- ja lähetysohjeet:

  • Irroita öljy- ja vesiputket sekä, mikäli mahdollista, pakoputken liitosputki yms. osat, jotka ovat liitettyinä itse turboon.
    Mikäli pelkäät katkaisevasi pultteja, tai ne ovat erityisen tiukassa, saamme ne normaalisti auki. Reikäänsä katkaistun pultin uloskaivaminen on aina kalliimpaa!
  • Jos turboahdin on hyvin likainen esim. paksun öljykurakerroksen alla "piilossa", arvostamme, mikäli saat isoimpia raaputeltua pois.
  • Laita pakettiin viesti, jossa ovat viankuvaus sekä täydelliset yhteystiedot yhteydenottoamme ja turbon takaisinlähetystä varten. Osoitekortin tiedot ovat yleensä haalentuneita, eikä niistä monestikaan saa selvää!
  • Käytä mielellään Posti 14 / Ovelle -pakettia tai Matkahuollon Jakopakettia, jotta saamme ahtimen nopeammin työn alle.
  • Jos käytät Posti 16/Economya tai tavallista Matkahuollon bussipakettia, huoltoaika pitenee 1-2 päivää, mikäli emme ehdi ahdinta hakemaan saapumisilmoituksen saatuamme. Posti 16/Economyllä yksi päivä hukkuu jo saapumisilmoituksen tulemiseen!

 

Yhteyshenkilöt:
Koska teleoperaattorimme on Telia, joka siis on saatavilla olevista paras tänne, meihin ei välttämättä saa yhteyttä. Typerän datakaton lisäksi heillä lienee myös epävakain mahdollinen verkko. 

Jos et saa yhteyttä, laita tekstiviesti tai sähköposti, niin palaamme asiaan. Pahoittelemme häiriötä!

Anton Murola: Toimitusjohtaja
0409033025

Ville Pakarinen: Korjaamopäällikkö (Huoltotiedustelut, turbohuolto, tavaran vastaanotto ja lähetys)
0405158802

Turbohuollon email: turbohuolto (at) turbotohtori.fi, suorat etunimi.sukunimi (at) turbotohtori.fi
(Mikäli soittaessasi saat ilmoituksen, että "puhelimeen ei saada yhteyttä", se todennäköisimmin johtuu luokattomasta teleoperaattoritoiminnasta. Yritä hetken päästä uudestaan tai lähetä tekstiviesti, niin palaamme asiaan)

 

Laskutus-, toimitus- ja käyntiosoite:

Turbotohtori
Pehtoorintie 56
37800 Akaa