Huollon esivalmistelut ja Yhteystietomme

Tulostettava sivu
Etusivu Turbohuolto Hinnasto

Olemme avoinna ma-pe 9-17, tavaran nouto muina aikoina sopimuksen ja mahdollisuuksien mukaan.

Sijaitsemme Akaan kupeessan n.50km Tampereelta etelään ja noin 50km Hämeenlinnasta pohjoiseen. Navigaattori saattaa löytää meidät Akaan sijasta Toijalasta tai Kylmäkoskelta. 

 

Huoltoon tulevan turbon valmistelu- ja lähetysohjeet:

  • Irroita öljy- ja vesiputket sekä, mikäli mahdollista, pakoputken liitosputki yms. osat, jotka ovat liitettyinä itse turboon.
    Mikäli pelkäät katkaisevasi pultteja, tai ne ovat erityisen tiukassa, saamme ne normaalisti auki. Reikäänsä katkaistun pultin uloskaivaminen on aina kalliimpaa!
  • Jos turboahdin on hyvin likainen esim. paksun öljykurakerroksen alla "piilossa", arvostamme, mikäli saat isoimpia raaputeltua pois.
  • Laita paketin mukana viestilappu, jossa ovat viankuvaus sekä täydelliset yhteystiedot yhteydenottoamme ja turbon takaisinlähetystä varten. Osoitekortin tiedot ovat yleensä haalentuneita, eikä niistä monestikaan saa selvää tai puhelinnumeroa ei ole merkitty!
  • Käytä mielellään Posti 14 / Ovelle -pakettia tai Matkahuollon Jakopakettia, jotta saamme ahtimen nopeammin työn alle.
  • Jos käytät Posti 16/Economya tai tavallista Matkahuollon bussipakettia, huoltoaika pitenee 1-2 päivää, mikäli emme ehdi ahdinta hakemaan saapumisilmoituksen saatuamme. Posti 16/Economyllä yksi päivä hukkuu jo saapumisilmoituksen tulemiseen!
  • Käytä lähetyksen puhelinnumerona 020 769 9932 tai 020 769 9931

 

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: 020 769 9939

Ville Pakarinen: Korjaamopäällikkö (Huoltotiedustelut, turbohuolto)
020 769 9932 

Anton Murola: Toimitusjohtaja
020 769 9931

(Puheluiden hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

Heikosta puhelinvastaanotosta johtuen et välttämättä saa meihin yhteyttä: laita tekstiviesti tai sähköposti, niin palaamme asiaan. Pahoittelemme häiriötä!

Turbohuollon email: turbohuolto (at) turbotohtori.fi, suorat etunimi.sukunimi (at) turbotohtori.fi
(Mikäli soittaessasi saat ilmoituksen, että "puhelimeen ei saada yhteyttä", se todennäköisimmin johtuu luokattomasta teleoperaattoritoiminnasta. Yritä hetken päästä uudestaan tai lähetä tekstiviesti, niin palaamme asiaan)
 

Laskutus-, toimitus- ja käyntiosoite:

Turbotohtori
Pehtoorintie 56
37800 Akaa